Kerastase

Sådan får du sundt og skinnende hår

16/10/2022 Af admin 0

Alle ønsker sundt og skinnende hår. Vi kender det alle sammen, når vi ser nogle med flot hår og bliver fuld af misundelse. Straks tænker vi, gid det var mig og hvad kan jeg gøre for at se sådan ud? Et godt sted at starte vil være at benytte sig af https://www.beautycos.dk/kerastase

Her er nogle tips til, hvordan man får det.

1. Start med en god shampoo og balsam. Gå efter produkter, der er sulfatfrie og skræddersyet til din hårtype. Det er ikke sikkert, at du kan finde det du skal bruge i første omgang. Hav tålmodighed og prøv lidt forskelligt. Der er med garanti noget som virker magisk for dig. Du skal bare have mod på at finde det.

2. Brug en tørshampoo mellem hårvaskene for at absorbere olie og forlænge tiden mellem hårvaskene. Det er dumt at vaske dit hår for meget, du ødelægger kroppens naturlige balance og så bliver det en dårlig cyklus med at du prøver at overkompensere.

3. Brug en leave-in-balsam eller et serum for at beskytte dit hår mod varmeskader. Det er altid godt med balsam, hvis du har sart hår.

4. Få regelmæssigt klippet håret for at slippe af med spaltede spidser og holde dit hår sundt. Der er selvfølgelig forskel på, om du har langt eller kort hår. Men det er altid godt have styr på aftalerne med frisøren.

5. Spis en sund kost fuld af protein, frugt og grøntsager. Dette vil give dig de næringsstoffer, du har brug for til sund hårvækst. Mange får ikke nok vitaminer og mineraler igennem deres kost af gode årsager. Det hele er blevet dyrere og oftest tager det tid at lave mad fra bunden. Dermed gør det ikke mindre vigtigt – tværtimod.

Så langt så godt

6. Undgå overdreven varmestyling, som kan skade dit hår med tiden. Hvis du skal bruge varme, skal du bruge et varmebeskyttende produkt på forhånd. Stort forbrug af at glattejern er skadeligt for håret på den lange bane.

7. Vær blid mod dit hår, når du børster det, og undgå at hive eller trække for hårdt i det. Det er ikke en naturlig frisure at have dit hår helt frit for knuder. Håret falder som det nu engang gør, og så gør vi alt for at det ikke skal se sådan ud. Dette kan håret naturligvis ikke lide.

8. Skyl dit hår med koldt vand efter shampooing for at forsegle neglebåndet og tilføre glans. Når du bruger koldt vandt så lukker hårcellerne sig i, mens de åbner sig op via varmen.

9. Prøv en dybdegående hjemmekur en gang om ugen for at få ekstra fugt.

10. Begræns din brug af produkter som hårspray, gel og mousse for at undgå ophobning i hovedbunden og hårstråene.

Alle fortjener pænt og flot hår

Hvis du følger disse tips, kan du få sundt og skinnende hår, der ser godt ud hver dag! Husk blot at være skånsom mod dit hår, brug kvalitetsprodukter og få det regelmæssigt trimmet for at holde det i bedste stand.