ørepropper svømning

Beskyt dine ører, mens du har det sjovt i vandet

25/06/2022 Af admin 0

Vi kender vel næsten alle til den ubehagelige fornemmelse, når vi er i svømmehallen og får vand i ørerne. Det giver propper i ørerne, reducerer evnen til at høre og er generelt ukomfortabelt. Det vil du garanteret gerne undgå på både dine og dine børns vegne.

Et middel for generede vandhunde

Går du ofte i svømmehallen for at svømme et par baner, eller går dit barn til svømning en eller flere gange ugentligt? Så er I sandsynligvis aldeles bekendte med den ubekvemme følelse af at have vand i ørerne. Da er ørepropper måske løsningen. Med ørepropper svømning kan I more jer i vandet uden at være forstyrret af vand i ørerne. Der findes ørepropper svømning, der er udviklet specielt til at blive brugt i forbindelse med vand. Dermed er du og dine børn sikret, at jeres ørepropper til svømning fungerer til formålet. 

Beskyt dit barn mod smerter og hørenedsættelse

Når man er barn, er vand i ørerne sjældent nok til at undgå leg i vandet. Dog er det stadig generende, og det kan gøre ondt samt reducere hørelsen midlertidigt. Det, synes ingen, er behageligt. Derfor er det en god idé at tilbyde dine børn ørepropper til svømning. Så kan de i timevis plaske rundt i vandet uden at opleve gener pga. vand i ørerne.

Som forælder kan du også forholde dig roligere og mere afslappet på sidelinjen. Du ved nemlig, at du har gjort dit for at give dine børn den bedst mulige oplevelse.

Vælg de helt rigtige ørepropper til netop dine ører

Der findes både in-ear ørepropper til svømning og surround-ear. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger. Det er individuelt, hvad der fungerer bedst for den enkelte person. Det kan dog betyde meget at vælge de rigtige, for hvad der fungerer for den ene, kan være meget ukomfortabelt for den anden.

In-ear ørepropper til svømning

Fordelen ved in-ear ørepropper til svømning er, at de sidder ordentligt fast. Du risikerer ikke, at de falder ud. De sidder inde i øregangene, hvor de sidder godt nok fast til at blive. Desværre kan disse ørepropper til svømning være ubehagelige for nogle personer at have i. Vi er ikke vant til at have noget siddende så langt inde i øregangene. Derfor kan det genere.

Surround-ear ørepropper til svømning

Der er selvfølgelig også fordele og ulemper ved denne type ørepropper til svømning. Modsat in-ear ørepropper sidder de ikke inde i øregangene. Af den grund falder de nemmere ud. Er ørepropperne til dit barn, der leger vildt i vandet, vil de dermed ikke nødvendigvis være optimale. 

En fordel ved disse ørepropper er dog, at vandet aldrig når bare en smule ind i øregangene. De er desuden mere behagelige for mange, fordi de sidder mere yderligt. De er designet til at være komfortable og funktionelle. Desuden er det forsøgt at designe dem, så de ikke falder ud af ørerne. De er mere eksponeret for at falde ud end in-ear ørepropper; men de sidder trods alt relativt godt fast.